Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed

Hvis din nye og dyre kontorstol går i stykker efter, at du har siddet i den få gange, ville du så købe den samme stol igen, samt anbefale den til andre?

Ved at anvende statik, styrke- og materialelære, når man konstruerer eller ombygger en konstruktion, kan man dimensionere det, så det kan holde til de forventede belastninger, der opstår når produktet anvendes.

Denne bog er den anden af tre grundbøger inden for faget konstruktion. Trilogien er tiltænkt ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX-studerende og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Bogen gennemgår teorien for den grundlæggende styrkelære og er opdelt over fire kapitler: Dimensionering, Profiler, Indre kræfter og Samlinger. Bogen gennemgår gode råd om konstruktion, bevidst svageste led, tyngdepunkt, inertimoment, modstandsmoment, fra kraft til spænding, de forskellige spændingstyper, samt nedbøjning, forskydnings- og momentkurver for simple bjælkekonstruktioner. Bogen afsluttes med bolte- og svejsesamlinger samt ti cases, hvor teorierne i bogen kan anvendes.

Den næste bog i trilogien omhandler Materialelære og forventes klar i sommeren 2019.

Book et foredrag eller undervisning
Spændende og lærerigt foredrag eller undervisning  ind i styrkelærens verden. Få styr på grundteorien og de grundlæggende tankegange for at dimensionere. Lær at omsætte kræfter til spændinger, sikre ens konstruktion kan holde, bolte og svejsesamlinger, samt forskydnings- og momentkurver i simple bjælkekonstruktioner. Foredraget afsluttes med at anvende teorien på cases fra den virkelige verden.

> Klik her for at se mere

Information
Titel: Grundlæggende styrkelære - Modeller til  virkelighed
Forfatter: Kim Kjærsgaard
Forlag: atvide
Antal sider: 88
Udgivelse: September 2018
1. Udgave

Bog
ISBN: 9788740967692
> Køb den som bog hos Saxo her
> Køb den som bog hos WilliamDam her

Gratis ekstra opgaver til bogen
> Klik her at komme til ekstra opgaverne

Tryk på billedet for at zoom ind