Foredrag eller kursus

Hold kompetencerne ajourfør indenfor konstruktion med lærerige foredrag og kurser i grundlæggende statik og styrkelære.  Jeg tilbyder forskellige foredrag og kurser indenfor grundlæggende konstruktion til uddannelsesinstitutioner og fagforeninger.

Målgruppe
Ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX og andre, der ønsker at lære hvordan man laver simple konstruktionberegninger og dermed sikre at konstruktionen kan holde til de forventede laster.

Foredrag i grundlæggende statik eller styrkelære
Jeg tilbyder et spændende og lærerige foredrag  indenfor grundlæggende statik og grundlæggende styrkelære.  Et foredrag er typisk på 3 timer inkl. en spisepause. Foredraget har derfor et rimeligt højt tempo og det anbefales derfor, at deltagerne tidligere har modtaget undervisning i grundlæggende konstruktion.  Deltagerne vil efter fordraget have fået en  praktisknær tilgang til faget, samt genopfrisket teorierne og udført et par regne eksempler. Det anbefales at starte med grundlæggende statik inden man deltagere på foredraget i grundlæggende styrkelære. 

Nye metoder
På statik fordraget gennemgås kort den klassiske metode til at bestemme reaktioner i en simpel bjælkekonstruktion. Derefter indlæres de to nye hurtigmetoder, der på få sekunder kan bestemme reaktionerne, og fuldkommen kan erstatte den klassiske metode.

Heldagskursus
Et heldagskursus er ofte på 6,5 time inkl. en spisepause og mindre pauser i løbet af dagen. Kurseret er enten i grundlæggende statik eller grundlæggende styrkelære.  Den ekstra tid betyder, en lidt dybere teori gennemgang, samt mange flere gruppebaseret øvelser,  så deltagerne kan træne de viste teorier. Indholdet på heldagskurserne kan i lettere grads tilpasses.

Statik og Styrkelærebøgerne
 

Planlagte foredrag og kurser for:

 
 
 
 

Book et foredrag eller kursus