Book et foredrag eller undervisning

Book et spændende og lærerigt halv- eller heldags  foredrag i grundlæggende statik eller styrkelære, og giv de studerende en ny tilgang til faget konstruktion.

Trilogien henvender sig bl.a. til ingeniører indenfor grundlæggende konstruktion, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, bygningskonstruktør, teknisk designer, scene og kulisse bygger, smede, tømre, lastvogns mekaniker, HTX- og gymnasie studerende, samt andre, der beskæftiger sig med simple konstruktioner.


Foredrag i grundlæggende statik

Få genopfrisket grundteorien, og lær at regne reaktionerne i simple bjælkekonstruktioner med både den klassiske metode og de to hurtig metoder; Brøk forholdet og Algebra, der kun tager få sekunder at udføre. I løbet af kurset vil der være opgaver fra den virkelige verden, samt foredraget afsluttes med øvelser i at omsætte fysiske produkter til statiske modeller og konstruktions forbedringer. Foredraget er baseret på lærebogen Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller. Foredraget forudsætter man tidligere har haft undervisning i statik .

Foredragstid: 3 timer


Foredrag i grundlæggende styrkelære 
Få genopfrisket grundteorierne og de grundlæggende tankegange for at dimensionere. Lær at omsætte kræfter til spændinger, lave bevist svagt led, hvordan man sikre ens konstruktion kan holde, simple bolte og svejsesamlinger, samt forskydnings- og momentkurver i simple bjælkekonstruktioner. I løbet af foredraget vil der være opgaver og cases fra den virkelige verden. Foredraget er baseret på lærebogen Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed.  Foredraget forudsætter man tidligere har haft undervisning i styrkelære.

Foredragstid: 3 timer


Heldags foredrag med workshop

Både Grundlæggende statik og Grundlæggende styrkelære foredragene tilbydes også som heldags foredrag, hvor der er mere tid til teorigennemgangen, samt vi kommer lidt mere rundt i bogen. Ligeledes vil der være flere opgaver og cases fra den virkelige verden. Dermed er der bedre tid til at få indøvet teorierne.

Foredragstid: 7 timer inkl. pauser, der kan tilpasses

Undervisning
Det er også muligt at booke forfatteren eller tilknyttede underviser til at udføre et undervisningsforløb på jeres uddannelsesinstitutioner i både statik og styrkelære. Undervisningen vil blive tilpasset jeres behov og studieordning.

Få mere information ved at udfylde nedestående formular eller ring til:

Udtalelser

 

Af Magnus Lorenzen Held
IDA Studenterkontakt, DTU Lyngby
Foredrag i Grundlæggende statik - d. 25. september 2018

"Kims første oplæg på DTU var en udpræget succes på trods af tidspunktet var en hverdags aften efter endt obligatorisk undervisning. På humoristisk vis ledte Kim de DTU studerende gennem et lærerigt oplæg omhandlende statik med yderst relevante metoder til eksamenerne på DTU i pågældende emne. De studernede var meget tilfredse med aftenens forløb samt den tilhørende lærebog. "

 

Af Helge Stemann Larsen 
Lærer på Teknisk designer uddannelsen hos Syddansk Erhvervsskole 
Heldags foredrag i Grundlæggende statik - d. 12. Marts 2018

"Tak for et godt kursus. Det var interessant at opleve hvordan svært stof kan præsenteres så det bliver forståligt. Det var også sjovt at se hvordan elever, som i starten af kurset var meget skepsis, ved gennemgangen af brøk- og algebra metoden pludselig fik en aha oplevelse. Jeg ser frem til at din bog vedr. styrkelære bliver færdig."

Helge Stemann Larsen har siden indkøbt både Grundlæggende statik og Grundlæggende styrkelære bøgerne til brug i hans undervisning.