Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller

Hvis din nye og dyre kontorstol går i stykker efter, at du har siddet i den få gange, ville du så købe den samme stol igen, samt anbefale den til andre?

Ved at anvende statik, styrke- og materialelære, når man konstruerer eller ombygger en konstruktion, kan man dimensionere det, så det kan holde til de forventede belastninger, der opstår når produktet anvendes.

Dette er den første bog i trilogien Grundlæggende konstruktion. Trilogien er tiltænkt ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX studerende og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Bogen gennemgår teorien for den grundlæggende statik som kræfter, lasttyper, understøtninger, momenter, simple bjælkekonstruktioner og ligevægt. I afsnittet om simple bjælkekonstruktioner beregnes de ydre kræfter med den klassiske metode, samt afsluttes med to hurtigmetoder til at bestemme reaktionerne på få sekunder.

I slutningen af bogen vil der være øvelser i at omsætte fysiske produkter til statiske modeller, samt en case, hvor reaktionerne skal bestemmes.

Næste bog i trilogien
Den næste bog i trilogien omhandler styrkelære, klik her for at se mere

Book et foredrag eller undervisning
Spændende og lærerigt foredrag eller undervisning ind i statikkens verden. Få styr på grundteorien, lær at regne reaktionerne i simple bjælkekonstruktioner, samt de to nye hurtig metoder; Brøk forholdet og Algebra. Foredraget afsluttes med at omsætte fysiske produkter til statiske modeller.

> Klik her for at se mere 

Information
Titel: Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller
Forfatter: Kim Kjærsgaard
Forlag: atvide - Viden giver indsigt
Udgivelse: Juli 2018
3. Udgave
Læs et udsnit af bogen (Læse prøve)

Bog
ISBN: 9788793738027
Køb bogen her: Bog&IdéArnold Busck, Saxo, Academic booksImusic, William DamCDON, Bogreolen og Gucca

E-bog
ISBN:  9788793738065
Køb bogen her: Bog&IdéArnold Busck, SaxoWilliam DamBogreolen
og ebog.dk

Gratis ekstra opgaver til bogen
> Klik her for at komme til ekstra opgaverne

 

Byt til nyeste version - Gælder til 1. november 2019 (Kun for fysiske bøger)

Har du bogen Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller i første eller anden udgave, kan du indtil 1. november 2019 ombytte denne til 3. udgave, der er den nyeste udgave. Prisen for ombytningen er 100 kr. inkl. moms.

Udfyld formularen og få nærmere information om hvordan du bytter bogen til nyeste udgave.