Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed

Hvis din nye og dyre kontorstol går i stykker efter, at du har siddet i den få gange, ville du så købe den samme stol igen, samt anbefale den til andre?

Ved at anvende statik, styrke- og materialelære, når man konstruerer eller ombygger en konstruktion, kan man dimensionere det, så det kan holde til de forventede belastninger, der opstår når produktet anvendes.

Denne bog er den anden af tre grundbøger inden for faget konstruktion. Trilogien er tiltænkt ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX-studerende og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Bogen gennemgår teorien for den grundlæggende styrkelære og er opdelt over fire kapitler: Dimensionering, Profiler, Indre kræfter og Samlinger. Bogen gennemgår gode råd om konstruktion, bevidst svageste led, tyngdepunkt, inertimoment, modstandsmoment, fra kraft til spænding, de forskellige spændingstyper, samt nedbøjning, forskydnings- og momentkurver for simple bjælkekonstruktioner. Bogen afsluttes med bolte- og svejsesamlinger samt ti cases, hvor teorierne i bogen kan anvendes.

Den sidste bog i trilogien omhandler Materialelære og forventes klar i 2020.

Book et foredrag eller undervisning
Spændende og lærerigt foredrag eller undervisning  ind i styrkelærens verden. Få styr på grundteorien og de grundlæggende tankegange for at dimensionere. Lær at omsætte kræfter til spændinger, sikre ens konstruktion kan holde, bolte og svejsesamlinger, samt forskydnings- og momentkurver i simple bjælkekonstruktioner. Foredraget afsluttes med at anvende teorien på cases fra den virkelige verden.

> Klik her for at se mere

Information
Titel: Grundlæggende styrkelære - Modeller til  virkelighed
Forfatter: Kim Kjærsgaard
Forlag: atvide - Viden giver indsigt
Udgivelse: Juni 2019
2. Udgave
Læs et udsnit af bogen (Læse prøve)

Bog
ISBN: 9788793738034
Køb bogen her: Bog&idéArnold Busck, Saxo, Academic booksImusicWilliam Dam, CDON, Bogreolen og Gucca 

E-bog
ISBN:  9788793738072
Køb e-bogen her: Bog&Idé, Arnold Busck, SaxoWilliam Dam, Bogreolen og ebog.dk

Gratis ekstra opgaver til bogen
> Klik her for at komme til ekstra opgaverne

 

Byt til nyeste version - Gælder til 31. december 2019 (Kun for fysiske bøger)
Har du bogen Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed i første udgave, kan du indtil 31. december 2019 ombytte denne til 2. udgave, der er den nyeste udgave. Prisen for ombytningen er 100 kr. inkl. moms. Udfyld formularen og få nærmere information om hvordan du bytter bogen til nyeste udgave.