Udtaleser

Af Flemming Wennike
IDA Vestjylland
Foredrag i Grundlæggende statik - d. 14. december 2017

"Jeg har haft den fornøjelse af være mødeleder for et arrangement i Herning, hvor Kim Kjærsgaard var foredragsholder omkring emnet statik. Kim er en fantastisk formidler og krydrede sit foredrag med pædagogiske opgaver til tilhørende og svarede dejligt korrekt på spørgsmål fra salen. Da det var så godt, aftalte vi at Kim vender tilbage til Herning og laver et oplæg om hans næste bog om styrkelære."


Af Finn Hansen
Formand for IDA BYG Sjælland
Foredrag i Grundlæggende styrkelære - d. 24. oktober 2018

"Kim Kjærsgaards foredrag på RUC om grundlæggende styrkelære var både en spændende og lærerig aften hvor de grundlæggende principper for styrkeberegninger blev gennemgået med gode eksempler og illustrationer fra Kims nye lærebog om emnet. "

 

Af Magnus Lorenzen Held
IDA Studenterkontakt, DTU Lyngby
2,5 timers foredrag i Grundlæggende statik - d. 25. september 2018

"Kims første oplæg på DTU var en udpræget succes på trods af tidspunktet var en hverdags aften efter endt obligatorisk undervisning. På humoristisk vis ledte Kim de DTU studerende gennem et lærerigt oplæg omhandlende statik med yderst relevante metoder til eksamenerne på DTU i pågældende emne. De studernede var meget tilfredse med aftenens forløb samt den tilhørende lærebog. " 

 
 

Af Annika Madsen
Event Manager i Teknisk Landsforbund 
Foredrag i Grundlæggende statik - d. 26. Marts 2018 

"I december 2017 blev jeg kontaktet af Kim i forhold til, om det kunne være interessant for TL at holde et foredrag om grundlæggende statik. Kim har skrevet en bog med nye metoder til statikberegning.

Den telefonsamtale har pt. resulteret i 7 foredrag rundt i landet, med ca. 210 deltagere i alt. Det har ganske enkelt været en bragende succes og deltagerne giver Kim flotte ord i deres evaluering (hvor vi i gennemsnit ligger på en tilfredsprocent på 88% på det faglige indhold).

Deltagerne udtaler, at de bl.a. fik følgende ud af foredraget:
- En let tilgang til beregninger, frem for dem jeg havde lært i forvejen.
- Smarte løsningsmuligheder, som jeg ikke havde set før.
- Nye metoder, så jeg kan gøre mit arbejde hurtigere.
- Har lært, at det kan gøres mere simpelt end det jeg lærte på uddannelsen.
- Dejlig opfriskning af noget, som jeg ikke brugt i ca. 20 år – samt en nem og hurtig måde at lave en overslagsberegning.

De fleste glæder sig til bogen om styrkelære kommer i løbet af 2018. Det foredrag vil de også gerne deltage i og jeg er sikker på, at TL gerne vil udbyde endnu et road show rundt om i landet for vores medlemmer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kim. Ikke alene er han stærk i sit faglige stof og en rigtig god formidler, han er også et dejligt menneske med masser af humor."

Af Helge Stemann Larsen
Lærer på Teknisk designer uddannelsen hos Syddansk Erhvervsskole
Heldagskursus i Grundlæggende statik - d. 12. Marts 2018

"Tak for et godt kursus. Det var interessant at opleve hvordan svært stof kan præsenteres så det bliver forståligt. Det var også sjovt at se hvordan elever, som i starten af kurset var meget skepsis, ved gennemgangen af brøk- og algebra metoden pludselig fik en aha oplevelse. Jeg ser frem til at din bog vedr. styrkelære bliver færdig."

 

Af Bo Sune Christensen
Chefkonsulent hos Konstruktørforeningen (KF)
Foredrag i Grundlæggende statik - d. 8. november 2018

"Kim har holdt foredrag om statik for Konstruktørforeningens medlemmer. Det gjorde han til stor tilfredshed for tilhørende, som var meget begejstrede og fik brugbar viden med hjem. Flere har efterspurgt mere, så vi planlægger flere oplæg i landet og udvider med styrkelære også."

 

Af Keld Rasmussen
Senior Manager og Head of Engineering hos A2Sea
En dags kursus - d. 4. december 2018

”Kim holdt et godt 1-dags kursus i grundlæggende statik og styrkeberegning for vores lille ingeniør-afdeling, som består både af novicer og gamle rotter.

Kurset var en god opfriskning af vores ”børnelærdom”, som mange af os ikke helt beherskede mere. Det var godt at få berørt det helt grundlæggende i bjælkeberegning, momenter, reaktioner, spændinger osv. Det ansporer til, at man selv kan studere lidt videre, hvis man har brug for at få opfrisket de lidt mere avancerede beregninger.

Kim kom med en god enkel metode til hurtigt at lave et overslag, så man kan vurdere, om en beregning ser rigtig ud. Vi fik et par kopier af Kims lærebøger, som er enkle og lette at gå til.”