Til undervisere

Grundlæggende konstruktion
I efteråret 2017 kom den første bog i en ny trilogi indenfor konstruktionsfaget.
Der er blevet taget godt imod denne nye og populære lærebog. I september 2018 blev den anden bog i trilogien udgivet. 

Den første bog har siden udgivelsen været anvendt som lærerbog i forfatterens undervisning. Siden er der også andre uddannelser kommet til, så den i dag anvender på flere uddannelser. Trilogien er tiltænkt ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX-studerende og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Kan du bruge den i din undervisning?
Forfatteren ser meget gerne bogen brugt af andre undervisere og vil derfor gerne gratis hjælpe andre undervisere med viden, graftisk materiale og opbygning, m.v. Det er også muligt mod betaling, at få et tilpasset opkvalificering forløb af underviseren og tilpasset undervisningsmateriale til netop dine/jeres behov.

Trilogien fokuser på det grundlæggende indenfor konstruktion. Det forventes i partnerskab med andre undervisere/ingeniører, at på sigt vil der komme flere bøger, som bygger oven på trilogien.  Se mere om muligheden for partnerskab her.

På hjemmesiden er der også gratis opgaver til bøgerne, som med fordel kan anvendes som hjemmeopgaver. Se mere her 

Klassesæt
Det er også muligt at købe klassesæt af begge bøger til brug i undervisningen til en speciel pris. Anvend nedestående kontaktformular for ydrelig information.

Bliv opdateret
Som underviser er det vigtigt, at man er opdateret. Derfor kan du som underviser, der anvende bøgerne i din undervisning gratis blive opdateret med relevante informationer om bøgerne, opgaver, hjemmesiden m.v.  Der forventes ca. 6 nyhedsbreve om året.

Udfyld formularen med hvilken af bøgerne du anvender, hvilken uddannelse du underviser på. Husk at anvende din mail fra uddannelsesinstitutionen.

Trilogien indeholder
Første bog: Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller
Anden bog: Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed
Tredje bog: Grundlæggende materialelære (Forventede i efteråret 2019)

 
Statik og Styrkelærebøgerne
 

Kopiering fra bøgerne må kun finde sted på institutioner, der har en aftale
om kopiering med Copydan Tekst og Node, og kun inden for aftalens rammer.

Hovedreglen er: Højst 20 procent af en bog til samme hold/klasse pr. studerende pr. undervisningsår. Og kopier må ikke genbruges. Kopier skal tilføjes kildeangivelse: Forfatter, titel og forlag.

Se mere på www.kopitilundervisning.dk og www.tekstognode.dk