Til undervisere

Grundlæggende konstruktion
I efteråret 2017 kom Grundlæggende statik, der er den første bog i en ny trilogi indenfor grundlæggende konstruktion. Der blev taget godt imod denne nye og populære lærebog. I september 2018 kom Grundlæggende styrkelære, der er den anden bog i trilogien. 

Den første bog har siden udgivelsen været anvendt som lærebog i forfatterens undervisning. Siden er der også kommet andre uddannelser til, så den i dag anvendes på flere forskellige uddannelser.  Trilogien er tiltænkt ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, HTX studerende og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Kan du bruge bøgerne i din undervisning?
Forfatteren Kim Kjærsgaard ser meget gerne bøgerne brugt i andres undervisning og vil derfor gerne hjælpe andre undervisere med viden, graftisk materiale og opbygning, m.v. Det er også muligt, at få et tilpasset opkvalificeringsforløb og færdiglavet undervisningsmateriale der er tilpasset netop jeres behov.

Der er gratis ekstra opgaver til bøgerne, som med fordel kan anvendes som hjemmeopgaver.
> Se mere 

Trilogien fokusere på det grundlæggende indenfor konstruktion. Det forventes i samarbejde med andre undervisere, at der på sigt vil komme flere bøger, som bygger oven på trilogien.  
> Se mere


Klassesæt og undervisereksemplar

Vi tilbyder også salg af klassesæt og undervisereksemplar af lærebøgerne.
> Se mere

Bliv opdateret
Som underviser er det vigtigt, at man er opdateret. Derfor kan du som underviser, der anvender bøgerne i din undervisning gratis blive opdateret med relevante informationer om bøgerne, opgaver, hjemmesiden m.v. 

Følg os på Linkedin, samt udfyld formularen med hvilken af bøgerne du anvender og på hvilken uddannelse du er underviser på. Husk at anvende din mail fra uddannelsesinstitutionen.

 
Statik og Styrkelærebøgerne

Trilogien Grundlæggende konstruktion indeholder:
> Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller
> Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed
Grundlæggende materialelære (Forventede udgivet i 2020)

 

Kopiering fra bøgerne må kun finde sted på institutioner, der har en aftale
om kopiering med Copydan Tekst og Node, og kun inden for aftalens rammer.

Hovedreglen er: Højst 20 procent af en bog til samme hold/klasse pr. studerende pr. undervisningsår. Og kopier må ikke genbruges. Kopier skal tilføjes kildeangivelse: Forfatter, titel og forlag.

Se mere på www.kopitilundervisning.dk og www.tekstognode.dk