Inviter teamet på en hyggelig dag

Inviter dine medarbejderne på en hyggelig medarbejderdag med social sammenvær og faglig fokus på opfriskning og udvikling af jeres kompetencer indenfor grundlæggende konstruktion.

Målgruppe
Ingeniører, arkitekter, maskinmestre, produktudviklere, konstruktører, designere, håndværkere, teknikere og andre, der beskæftiger sig med konstruktioner.

Heldagskursus - Grundlæggende statik

Tid: 6,5 time, der kan tilpasses
Få genopfrisket grundteorien, og lær at regne reaktionerne i simple bjælkekonstruktioner med både den klassiske metode og de to hurtig metoder; Brøk forholdet og Algebra, der kun tager få sekunder at udføre.

I løbet af kurset vil der være opgaver fra den virkelige verden, samt kurset afsluttes med øvelser i at omsætte fysiske produkter til statiske modeller og konstruktions forbedringer. kurset er baseret på lærebogen Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller og forudsætter man tidligere har haft undervisning i statik .


Heldagskursus - Grundlæggende styrkelære
 
Tid: 6,5 time, der kan tilpasses
Få genopfrisket grundteorierne og de grundlæggende tankegange for at dimensionere. Lær at omsætte kræfter til spændinger, lave bevidst svagt led, hvordan man sikre ens konstruktion kan holde, simple bolte og svejsesamlinger, samt forskydnings- og momentkurver (Q/M) i simple bjælkekonstruktioner.

I løbet af kurset vil der være opgaver og cases fra den virkelige verden. Kurset er baseret på lærebogen Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed og forudsætter man tidligere har haft undervisning i styrkelære.


Tilpasset opkvalificering

Vi tilbyder også tilpassede opkvalificeringsforløb indenfor grundlæggende konstruktion til jeres medarbejder.
 
Kontakt os for mere information

Underviser

Kim Kjærsgaard


Udtalelser

Af Keld Rasmussen
Senior Manager og Head of Engineering hos A2Sea
En dags kursus  -  d. 4. december 2018

”Kim holdt et godt 1-dags kursus i grundlæggende statik og styrkeberegning for vores lille ingeniør-afdeling, som består både af novicer og gamle rotter.

Kurset var en god opfriskning af vores ”børnelærdom”, som mange af os ikke helt beherskede mere. Det var godt at få berørt det helt grundlæggende i bjælkeberegning, momenter, reaktioner, spændinger osv. Det ansporer til, at man selv kan studere lidt videre, hvis man har brug for at få opfrisket de lidt mere avancerede beregninger.

Kim kom med en god enkel metode til hurtigt at lave et overslag, så man kan vurdere, om en beregning ser rigtig ud. Vi fik et par kopier af Kims lærebøger, som er enkle og lette at gå til.”